Voorink Advocaten - Het vertrouwen waard

Over ons

Voorink Advocaten werd in 1999 opgericht en is gevestigd in Zutphen. Wij hebben jarenlange ervaring en bieden juridische dienstverlening van uitstekende kwaliteit op diverse rechtsgebieden. Onze advocaten houden hun vak goed bij en volgen jaarlijks verdiepingscursussen. Bovendien worden de rechtsontwikkelingen op de verschillende rechtsgebieden op de voet gevolgd. Een aantal van onze advocaten geeft ook cursussen of wordt als spreker gevraagd. Wij hebben een goede naam en dat willen wij ook zo houden. Voorink Advocaten streeft naar een permanent hoog niveau van juridische dienstverlening in het belang van onze cliënten.

Kantoor

kantoor

Ons kantoor is ontstaan uit een samenwerking in 1999 van een aantal advocaten die toen al vele jaren ervaring in de advocatuur hadden. Wij gingen destijds van start onder de naam Voorink Van den Tooren Van Aanhold Van de Venne advocaten. Sinds 2012 is onze naam Voorink Advocaten.

In Zutphen verhuisden wij in 2009 naar een nieuw pand, dat wij eerst grondig lieten verbouwen. De verbouwing werd in 2011 bekroond met de Palts Publieksprijs van de Zutphense Stichting Wijnhuisfonds

In dit pand deed zich een affaire voor die uiteindelijk heeft geleid tot een –vooral voor juristen- zeer bekende uitspraak van de Hoge Raad over onrechtmatige daad, het zogenaamde Zutphense Waterleidingsarrest uit 1909. Wij gaven hierover een boekje uit.

Spreekuur

Iedere 2e dinsdag van de maand van 19.30 tot 20.30 uur kunt u bij Voorink Advocaten terecht voor gratis juridisch advies op het gebied van personen- en familierecht, arbeidsrecht of erfrecht.

Aanmelding vooraf voor dit spreekuur is noodzakelijk en dient vooraf telefonisch, via het onderstaande contactformulier of via info@voorinkadvocaten.nl plaats te vinden. U wordt verzocht een korte beschrijving van het probleem te geven alsmede de naam van de tegenpartij te vermelden (dit om te voorkomen dat er tegenstrijdige belangen ontstaan).

“…vertrouwen waard…”

Voorink Advocaten streeft naar een hechte vertrouwensrelatie met zijn cliënten. Onze cliënten zijn ondernemers, overheden, non-profit-organisaties en particulieren. U kunt bij ons in alle vertrouwelijkheid uw volledige verhaal neerleggen. De specialisten van Voorink Advocaten gaan samen met u daarmee aan de slag en staan u optimaal bij. Zowel bij het oplossen van juridische problemen, als bij het voorkomen daarvan.

Als u de stenen levert, dan bouwen wij het huis
Wij bedenken voor en met u initiatieven en zoeken samen met u naar oplossingen. Met het oog op de kosten bespreken we met u wat u zelf kunt doen. Daar waar nodig nemen wij het voor u over.
Dat neemt niet weg dat wij ons verantwoordelijk voelen voor de beste behartiging van uw belangen; u kunt volledig op ons rekenen van het begin tot het einde van de zaak. We denken met u mee met betrekking tot het probleem dat u aan ons voorlegt, maar we denken ook vooruit en kijken ook verder naar uw belangen, ook buiten het te behandelen dossier om.

We kunnen snel en slagvaardig optreden. Daarbij streven wij naar een hoge kwaliteit van ons werk. Onze advocaten leggen zich daarom toe op rechtsgebieden waarin zij heel goed thuis zijn. En om die kwaliteit te kunnen garanderen volgen wij ook cursussen, verzorgen wij zelf cursussen en doen wij aan intervisie op specialisatiegebieden. Tevredenheidsonderzoeken onder onze cliënten laten ons zien waarin we nog kunnen bijsturen in onderdelen van onze dienstverlening. De resultaten van de afgelopen jaren laten een goede beoordeling zien op de punten snelheid, kwaliteit en prijs (goede prijs-kwaliteitverhouding). Cliënten geven aan ons bij een volgend geschil opnieuw te willen inschakelen. Vaste cliënten waarderen al jaren onze werkwijze.

Betrokkenheid

De oorsprong van Voorink Advocaten bevindt zich in de regio Oost-Nederland. Wij voelen ons dan ook nauw betrokken bij deze regio, in het bijzonder bij Zutphen en omgeving. Als sponsor ondersteunen wij activiteiten die maatschappelijke betekenis hebben en een bijdrage leveren aan de lokale samenleving. Ook nemen wij deel aan verschillende netwerkorganisaties.

Zo zijn wij onder andere sponsor/partner van:

Ook zijn wij jarenlang sponsor geweest van Theater en Congrescentrum Hanzehof.

Daarnaast zijn wij onder meer lid van:


Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 50 beoordelingen